Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!

Доставка на гривни и бижута от минерали, естествени камъни и кристали

доставка на гривни Доставката на продукти от бутик Ален Мак се извършва:

  • до офис на Еконт с наложен платеж и възможност за преглед и тест. Срок за доставка: 1-2 работни дни.
  • чрез български пощи (но с предварително плащане по банков път). Срок за доставка: 2-4 работни дни.

Ако желаете доставка до адрес с Еконт, трябва да се доплати 4 лв към цената на продукта. Срокът за доставка е 1-2 работни дни.Енергийната връзка между човека и естествените камъни

Мнозина знаят или усещат, че гривните от естествени камъни им влияят много добре, ободряват ги. Това чувство не е случайно и си има причина. Това е енергийната връзка на човека и естествените камъни. Без всякакво съмнение камъкът е този, който съпътства човечеството още от най-ранната му епоха на развитието до наши дни. Камъкът е първото му отбранително средство и първото съоражение за труд. и сигурно е, че той е и първото, в което човекът се вглежда и го оценява според неговите качества, а впоследствие и според неговата красота. Не е случайно, че при най-дребни находки археолозите откриват нанизи от разноцветни камъчета наподобяващи украшения или древно бижута, тоест древният човек има отношение към формата, цвета, приложимостта на камъните, което е валидно и до ден днешен.

Древният човек по своему е одухотворявал красивите камъни, възприемал ги е като същества, надарени с тайнствени свойства, които по някакъв начин въздействат върху неговата съдба. Заедно с възхищението си не носим ли е ние преклонение пред красотата и изяществото на тези приказно красиви късчета камък, каквито са скъпоценните и полускъпоценните камъни. Астрологичната минералогия помага да се разгадае връзката на човека и неговата зодиакална характеристика с определен скъпоценен камък.

Разбираемо е, че зодиакалните влияние и зависимост от камъни не могат да се обяснят в 1-2 страници. Но преди да ви доставим бижута от естествени камъни се опитваме да ви обясним положителното им влияние и затова сме направили кратко описание на всяка зодия и съответващите й камъни. Така все сам може да определни хармоничния си скъпоценен камък според зодията. Заедно с това ще открие и някои противопоказни камъни (например Везни не трябва да притежават камъните на Овен, както и обратното).

Избраният естествен камък трябва да съдейства за хармонизирането на личността, да дава предимства на положителните й качества и да отслаби отрицателните, с други думи камъкът би трябвало да ви помогне да се подобрите.