Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!
Гривна "Северно сияние" е като една красива Коледна приказка. Планинският кристал олицетворява чистотата и просветлението, което ни носи този светъл празник, а Халцедонът ни прави по-щедри, радостни и великодушни.

Гривна  Северно сияние

  • 25.99 лв

  • номер:  16093-169

 << Купете с безплатна доставка  до офис на Еконт >> 


описание: Гривна с Планински кристал чипс (20 гр) + Халцедон 14мм (1 брой) + елементи (5 броя) , вътрешна обиколка: 16 см , общо тегло: 41 гр

Помага при раздразнителност и стрес, за нервите, при мигрена, за костите, за зъбите, за засилване на щедростта и великодушието, за бъбреците и стомаха, при проблеми с гърлото, при новородени

Уточнение: възможно е да има леко разминаване в цветовете и техните нюанси между снимките и продукта.

Подобни продукти с Планински кристал или Халцедон

Гривна с Планински кристал - Северно сияние

Северно сияние

Изчерпана наличност!

Гривна със Седеф - Зимен ден

Зимен ден

23.99 лв

Гривна с Планински кристал - Планински езера

Планински езера

Изчерпана наличност!

Гривна с Розов Кварц - Андромеда

Андромеда

27.99 лв


Това бижу от естествени камъни е подходящо за изброените зодии: гривна за зодия Овен гривна за зодия Телец гривна за зодия Лъв гривна за зодия Козирог гривна за зодия Стрелец гривна за зодия Риби гривна за зодия Близнаци  и всеки, който го хареса!

Гривна от естествени камъни  "Северно сияние" е благоприятна и помага: при мигрена, при новородени, за засилване на щедростта и великодушието, за зъбите, за бъбреците и стомаха, за костите, при проблеми с гърлото, при раздразнителност и стрес, за нервите.