Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!
Гривна "Северно сияние" е като една красива Коледна приказка. Планинският кристал олицетворява чистотата и просветлението, което ни носи този светъл празник, а Халцедонът ни прави по-щедри, радостни и великодушни.

Гривна  Северно сияние

  • 25.99 лв

  • номер:  16093-169

 << Купете с безплатна доставка  до офис на Еконт >> 


описание: Гривна с Планински кристал чипс (20 гр) + Халцедон фасетиран 14мм (1 брой) + елементи (5 броя) , вътрешна обиколка: 16 см , общо тегло: 41 гр

Помага за костите, при мигрена, за нервите, при новородени, при раздразнителност и стрес, за засилване на щедростта и великодушието, за зъбите, при проблеми с гърлото, за бъбреците и стомаха

Уточнение: възможно е да има леко разминаване в цветовете и техните нюанси между снимките и продукта.

Подобни продукти с Планински кристал или Халцедон

Гривна с Опушен Кварц - Жива светлина

Жива светлина

Изчерпана наличност!

Гривна с Кварц - Нежна муза

Нежна муза

25.99 лв

Гривна с Черешов Кварц - 28 приятели

28 приятели

Изчерпана наличност!


Това бижу от естествени камъни е подходящо за изброените зодии: гривна за зодия Овен гривна за зодия Телец гривна за зодия Лъв гривна за зодия Козирог гривна за зодия Стрелец гривна за зодия Риби гривна за зодия Близнаци  и всеки, който го хареса!

Гривна от естествени камъни  "Северно сияние" е благоприятна и помага: за зъбите, за нервите, при новородени, за костите, при мигрена, при проблеми с гърлото, за засилване на щедростта и великодушието, за бъбреците и стомаха, при раздразнителност и стрес.