Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!
Красива и нежна - това е гривна "Северен сън" от планински кристал и аметист за успокояване, уравновесяване и противодействие срещу отрицателно влияние. Една нежна планинска красота съчетана в една гривна.

Гривна  Северен сън

  • 25.99 лв

  • номер:  160918-218

 << Купете с безплатна доставка  до офис на Еконт >> 


описание: Гривна с Планински кристал чипс (18 гр) + Аметист 8мм (4 броя) + елементи (8 броя) , вътрешна обиколка: 15.8 см , общо тегло: 29 гр

Помага при напрегнатост, при новородени, при раздразнителност и стрес, при мигрена, за нервите, при лоши мисли, за бъбреците и стомаха, при безсъние, при носталгия, при главоболие, за усилване на паметта

Уточнение: възможно е да има леко разминаване в цветовете и техните нюанси между снимките и продукта.

Подобни продукти с Планински кристал или Аметист

Гривна с Планински кристал - Северен сън

Северен сън

Изчерпана наличност!

Гривна с Опушен Кварц - Жива светлина

Жива светлина

Изчерпана наличност!

Гривна с Планински кристал - Планински езера

Планински езера

Изчерпана наличност!

Гривна с Розов Кварц - Андромеда

Андромеда

27.99 лв


Това бижу от естествени камъни е подходящо за изброените зодии: гривна за зодия Овен гривна за зодия Телец гривна за зодия Лъв гривна за зодия Козирог гривна за зодия Стрелец гривна за зодия Водолей гривна за зодия Риби  и всеки, който го хареса!

Гривна от естествени камъни  "Северен сън" е благоприятна и помага: при раздразнителност и стрес, при напрегнатост, при новородени, за нервите, при главоболие, за усилване на паметта, при безсъние, за бъбреците и стомаха, при носталгия, при лоши мисли, при мигрена.