Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!
Красива и нежна - това е гривна "Северен сън" от планински кристал и аметист за успокояване, уравновесяване и противодействие срещу отрицателно влияние. Една нежна планинска красота съчетана в една гривна.

Гривна  Северен сън

  • 25.99 лв

  • номер:  160918-218

 << Купете с безплатна доставка  до офис на Еконт >> 


описание: Гривна с Планински кристал чипс (18 гр) + Аметист 8мм (4 броя) + елементи (8 броя) , вътрешна обиколка: 15.8 см , общо тегло: 29 гр

Помага за нервите, при безсъние, при раздразнителност и стрес, при носталгия, при главоболие, при мигрена, при новородени, при напрегнатост, за усилване на паметта, при лоши мисли, за бъбреците и стомаха

Уточнение: възможно е да има леко разминаване в цветовете и техните нюанси между снимките и продукта.

Подобни продукти с Планински кристал или Аметист

Гривна с Карнеол - Залез в лавандулово небе

Залез в лавандулово небе

Изчерпана наличност!

Гривна с Лунен камък - Загадъчна лейди

Загадъчна лейди

Изчерпана наличност!

Гривна с Опушен Кварц - Жива светлина

Жива светлина

Изчерпана наличност!

Гривна с Жадеит - Космически заряд

Космически заряд

Изчерпана наличност!


Това бижу от естествени камъни е подходящо за изброените зодии: гривна за зодия Овен гривна за зодия Телец гривна за зодия Лъв гривна за зодия Козирог гривна за зодия Стрелец гривна за зодия Водолей гривна за зодия Риби  и всеки, който го хареса!

Гривна от естествени камъни  "Северен сън" е благоприятна и помага: при раздразнителност и стрес, за нервите, при мигрена, за усилване на паметта, при главоболие, за бъбреците и стомаха, при новородени, при напрегнатост, при лоши мисли, при носталгия, при безсъние.