Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!

Как да изберем гривна?

Прочети всички статии за кристали и минерали    


Как да изберем гривна? кристали
За хората, които търсят да си купят гривна или искат да поръчат гривна за подарък, винаги има момент на колебание и труден избор.

Характерното за гривните от естествени камъни е, че те могат да се изберат:
- по зодия;
- по вида естествен камък/минерал/кристал;
- по цвета - има комбинация от различни цветови нюанси;
- по начина на изработка - едноредови, двуредове, с камък - топче, с камък - чипс, със или без елементи;
- според лечебните свойства на камъните;
- според празниците;
- по интуиция - шестото чувство и интуицията са верни помощници на човек.

Най-лесният избор е по зодия - така наречените зодиакални гривни. За целта избирате от меню Зодии Вашата зодия (примерно: Козирог) и след това избирате от връзката всички Гривни за зодия Козирог. Всеки може да се увери, че така е много лесно да избере от наличните бижута за тази зодия.

Друг често използван избор е по вида камък и неговите свойства. Тук става дума за лечебните му свойства и въздействието му върху човек. Предлагаме голямо разнообразие от естествени камъни с най-различни свойства: за здраве, за лечение, за щастие, за пари, за богатство, за сполука, за късмет и др. За целта може да разгледате колекцията ни от естествени камъни и да проучите накратко техните свойства.

Много често мъжете поръчват дамска гривна за подарък на любимите си жени, което носи много позитивна енергия и любов. Не е необходимо да купите най-скъпия подарък, за да зарадвате любимия си човек. Достатъчно е да подарите нещо специално подбрано с много любов.

Също така различни хора избират гривни според празника, използвайки колекциите в уеб сайта ни. Има различни тематични бижута (гривни, обеци, комплекти, колиета) свързани с различни празници - Коледа, Нова година, Свети Валентин, 3-ти март, 8-ми март, баба Марта, според сезоните и други.

Не на последно място е изборът по интуиция. През последните години се забелязва, че много хора са по-сензитивни, по-интуитивни, предчувстват събития в живота си и усета им е много по-развит. Причините са комплексни, но най-вече заради настъпването на ерата на Водолея. Пророците са категорични, че света навлиза в нова духовна ера, което обяснява засилването на шестото чувство.Прочети всички статии за кристали и минерали