Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!

Защо Жадеита е полезен за бременни жени, майчинство, кърмене?

Прочети всички статии за кристали и минерали    


Защо Жадеита е полезен за бременни жени, майчинство, кърмене? минерали
За вас мили майки, бъдещи или настоящи сме намерили и описали полезна информация, за знаете особените качества на някои минерали и естествени камъни, които са подходящи при бременност или забременяване или по-конкретно за Жадеит. Историята винаги ни учи и знаем за свойствата на Жадеита от различни примери и факти. Той е познат като символ на чистотата и ведрината, но той е и нещо много повече - олицетворение на мъдростта и затова е наречен камъкът на небето. Това символизира обединението на добродетелите при човека и цялостната ценностна система. Това помага много за родителската грижа, възпитанието и майчината любов.

Самия камък се препоръчва за бременни или жени, които искат да заченат, поради цялостните му качества. Бъдещата майка олицетворява всички тези качества. Тя трябва да е мъдра, решителна, любвеобвилна, милосърдна. Това са качества характерни за Жадеита и по този начин той ги подпомага и ни въздейства много благоприятно. Бременността и идеята за дете е на-важният момент в живота на всяка жена и е задължително тя да се чувства уверена в себе си, да бъде смела и решителна. Така тя ще бъде готова да дари детето с безкрайна майчина любов, а гривната от жадеит на ръката и ще блести като една малка звездичка.

Именно затова бутик Ален Мак използва Жадеита в много гривни и други бижута. Свойствата и влиянието му могат и да се усилят чрез комбинация с други естествени камъни.Прочети всички статии за кристали и минерали