Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!

Лечение с естествени камъни

Списък на различни състояния, органи, проблеми, заболявания или въздействия, за които определени естествени камъни влияят положително, имат лечебно въздействие-литотерапия и помагат за постигане на оздравяване или поставени цели.
Литотерапията е наука за лечение с камъни и кристали, като основната идея е да се повлие положително на тялото и то да се самоизлекува. Тази наука е изучаване дълги години от много учени и природолечители, и така са систематизирани и открити всички лечебни свойства на минералите. Всеки камък влияе на различни органи, състяния и проблеми, като е възможно за по-добър ефект камъните да се комбинират. Затова лечебните свойства на минералите са събрани в различни гривни, за да се усили ефекта на въздействие.

Лечението с естествени камъни е по-скоро за хронични проблеми, страхове и др. При опасни и остри заболявания, лечението с камъни трябва да е второстепенно, тоест допълващо основното медицинско лечение. Литотерапията е използвана в древността, защото е нямало лекари и другите начини за лечение почти са липсвали. В наши дни можем да се възползваме от мнобройните й въздействия и влияния, като дори може да се използват камъни за щастие, късмет, самочувствие, пари и благоденствие.

Натиснете върху изброените по-долу връзки, за да разберете кои камъни и съответно кои гривни са подходящи.
лечение с естествени камъни