Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!

Плащане на поръчка за гривни и бижута

Плащането на поръчка става с наложен платеж при доставка от куриер или по банков път. купи гривна по интернет

Изберете си артикул от каталога ни, поръчайте, платете и получете своята доставка.

За повече подробности може да се свържете с нас по телефон или е-мейл.


Съвети при избора на гривни

Бутик за бижута Ален Мак има голям каталог от гривни, обеци, комплекти, ключодържатели и други, и съответно голям избор от налични продукти, което затруднява клиентите в избора. Характерно за нашите гривни, е че са уникални, не се повтарят и са много умело аранжирани. Комбинацията от естествени камъни не е подбрана случайно, което придава хармония и завършеност на всяка наша гривна. Специално за клиентите сме написали няколко съвета, за да се улесни избора им и след като платят бижуто от естествени камъни да бъдат доволни.

1) Вижте характерните камъни за зодията си от уеб сайта. За целта натиснете връзката Зодии в долната дясна част на сайта. След това в описанието за всяка зодия има подходящи камъни и кратки думи описващи зодията или взаимодействието с минералите. Това несъмнено ще е от полза, за да се улесни избора и да се проясни мисълта и желанието на клиента за камъните за гривната.

2) Разгледайте всички гривни, включващи подходящите камъни според зодията ви. За целта влезте в каталога на бутик Ален Мак и изберете продукти със съответния камък. Така ще се покажат всички бижута с основен камък като посочения.
Другия вариант е да натиснете връзката за естествени камъни в долната дясна част на сайта и от там да изберете търсения минерал/кристал/камък. Към приложената информация има снимка как изглежда оригинално в природата, характерни особености, какво лекува, какво укрепва и за какво е подходящ. В долната част на информацията за всеки камък има връзка за всички гривни с този камък.
Например за Аквамарин: << Разгледайте всички ГРИВНИ от Аквамарин >>. Така ще видите всички продукти с посочения камък, независимо дали е основен или вторичен.

3) Избор от секция Най-продавани на заглавната страница или движещото се меню с бижута в долната част на главната страница. По този начин ще изберете от най-харесваните и продаваните ни продукти и ще заложите на избор от пръв поглед. Този вариант е удачен за импулсивните хора, които избират на мига и следват усещанията си и вътрешния глас, и плащат за гривната по куриер при получаване.