Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!

Зодии и подходящи камъни/минерали/кристали

Благоприятно въздействие на камъни за съответните зодии, подходящи минерали и кристали. Изберете гривна според зодията си!


зодия Овен  Овен - прочети още за зодия Овен   виж всички бижута и Гривни за зодия Овен

зодия Телец  Телец - прочети още за зодия Телец   виж всички бижута и Гривни за зодия Телец

зодия Близнаци  Близнаци - прочети още за зодия Близнаци   виж всички бижута и Гривни за зодия Близнаци

зодия Рак  Рак - прочети още за зодия Рак   виж всички бижута и Гривни за зодия Рак

зодия Лъв  Лъв - прочети още за зодия Лъв   виж всички бижута и Гривни за зодия Лъв

зодия Дева  Дева - прочети още за зодия Дева   виж всички бижута и Гривни за зодия Дева

зодия Везни  Везни - прочети още за зодия Везни   виж всички бижута и Гривни за зодия Везни

зодия Скорпион  Скорпион - прочети още за зодия Скорпион   виж всички бижута и Гривни за зодия Скорпион

зодия Стрелец  Стрелец - прочети още за зодия Стрелец   виж всички бижута и Гривни за зодия Стрелец

зодия Козирог  Козирог - прочети още за зодия Козирог   виж всички бижута и Гривни за зодия Козирог

зодия Водолей  Водолей - прочети още за зодия Водолей   виж всички бижута и Гривни за зодия Водолей

зодия Риби  Риби - прочети още за зодия Риби   виж всички бижута и Гривни за зодия РибиВсеки човек е роден под определен зодиакален знак и това характеризира голяма част от характера му, както и много негови преживявания и случки. Затова е важно да изберете бижута или гривни според зодията си. Има такива, които вярват в зодиите и много други, които не вярват. Независимо от това, датата ви на раждане има отпечатък върху целия ви живот и дали вярвате в астрологията или не, влиянието на зодията ни е факт.

За най-лесен и разбираем достъп до астрологията са направени седмичните хороскопи за всяка зодия. Астрологията се позовава на разположението на съзвездията и планентите, а тхното постоянно движение обуславя и различните хороскопи за всеки ден, седмица или месец. Най-точния хороскоп е индивидуалния, който се направи от астролог, знаейки часа и датата ви на раждане. Общият хороскоп за всяка отделна зодия, отразява нивото за късмет, работа, пари, любов, здраве за всяка зодия и се прави за всеки ден, месец или година. Именно тук идва и връзката на зодиите с естествените камъни. Всеки камък има по-слабо или по-силно влияние над определена зодия. Тази зависимост е изследвана в продължение на много години от различни учени и природни лечители. Всички изследвания в областта са обединени в наука: Литотерапия - лечение с камъни.
Ние от бутик за гривни Ален Мак сме добавили към всяка зодия и камък тяхната връзка, положително влияние и характеристика, като лесно можете да изберете най-подходящите камъни за всяка зодия или да намерите даден камък за кои зодии е най-подходящ, след което лесно може да изберете гривна точно за вашата зодия.

Ако разгледате статиите ни за естествени камъни и минерали, ще намерите и връзката на камъните по месеци, чрез което също може да изберете камъни или гривна според месеца на раждане. Разбира се, че не трябва да подценявате вътрешния си усет и чувство, и може да изберете гривна от пръв поглед. Не е задължително да избирате според зодията си. Всеки човек прави различен избор, защото всеки човек е различен и индивидуален.