Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!

Ален Мак - символ и име на бутик за бижута и гривни

Прочети всички статии за кристали и минерали    


Ален Мак - символ и име на бутик за бижута и гривни минерали
Много клиенти ни питат чрез Фейсбук, Гугъл + или по пощата - защо бутика ни за гривни и бижута се казва Ален Мак. Не случайно сме се спрели на това прекрасно цвете и основната гривна на страницата ни е гривна Ален Мак. Маковете са много красиви и интересни цветя. Символ на българската красота и то по-скоро една невинна и чиста красота. Освен това макът е познат и от емблематичната българска козметична марка известна в цяла Европа, като най-вече в Източна Европа и Русия. Макът носи прелест и чувство на завършеност и навява спомени на поколения българи.

Сред маковете има много декоративни форми, които ще ви очароват с крехката си красота. Полският мак е едногодишно цвете, чийто огнени цветове озаряват всяка градина или поляна. Ако аленият мак е твърде ярък за вас, тогава можете да спрете вниманието си на някои от множеството хибриди, които можете да откриете на пазара. Сред тях има представители, чиито цветове варират от бледожълто и оранжево до тъмночервено, Някои от сортовете Мак се отличават с кичести цветове, които създават усещането за обемност. Повечето макове имат черно око, което контрастира на свежата багра на цветовете.

Всички тези характеристики се вписват в концепцията на бутик за бижута Ален Мак и затова ние избрахме това име. Така се създава усещане за сливане на аления мак с гривните. Макът изразява нашата любов, която предаваме при изработката на всяка гривна, комплект или друго бижу от каталога на фирмата.
Клиентът е важен за нас и затова правим изработката на всяка гривна да е изкуство, а процеса израз на положителна емоция.Прочети всички статии за кристали и минерали