Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!

Лечение на кръста с прополис и естествени камъни

Прочети всички статии за кристали и минерали    


Лечение на кръста с прополис и естествени камъни минерали
Един от най-честите проблеми при мъжете през последните години е болките в кръста, като дискова херния, дископатия, ишиас, лумбаго и др. В близкото минало този проблем не е бил толкова сериозен, тъй като хората са извършвали много повече двигателна работа, постоянно движение и мускулатурата на гръбнака е била много по-силна, а общото им физическо състояние по-добро. В наши дни обаче имаме: застоял живот, малко движение и спорт, което предразполага към заболявания на кръста и гръбнака. Проблемът касае особено мъжете и е много неприятен, и особено труден за лечение.

Днес ще ви разкрием стар и добър начин за лечение на кръста с пчелен прополис (не е лапа от прополис) и също така един метод за лечение с естествени камъни, който може да повлияе добре и да облекчи болката. Методът с прополиса не е много популярен и много хора са били скептични в началото, но който го е пробвал е оставал силно впечатлен и благодарен от резултата!

Какво е прополис? - Това е пчелен продукт, който пчелите правят, за да запечатат пролуки на кошера си и има много силен дезинфекционен ефект. Както по-надолу ще разберете, прополиса има и други открити ефекти, които силно въздействат на възпалените нерви и решават много сериозни здравословни проблеми при хората.

Къде да намерим прополис? - Прополиса се продава на пръчки и струва няколко лева. Може да се намери при всеки пчелар или на пазара при другите пчелни продукти.

Как се прилага? - Пръчката от прополис се настъргва с обикновен нож за белене върху стелка за обувки. Стелката трябва да е с 1 или 2 номера по-голяма от вашия крак. След като се запълни цялата стелка със стърготините от прополиса, внимателно се залепва с 2 лепенки или хартиено тиксо на ходилото на крака. След това внимателно се обува чорап. Целия процес се повтаря и за другия крак, като общо отнема 4-5 минути. Веднъж направени, стелките с прополиса може малко да се попълват през няколко дни, ако настъргания прополис намалее.
- Ако болката е много силна, стелките се носят постоянно, дори и нощем с по-тънки чорапи. Прополиса освен, че лекува възпаления нерв, е много полезен и за кожата, и ако имате кожни проблеми на ходилата те ще се излекуват, докато си лекувате кръста.
- Ако болката е по-слаба, носете стелките само през деня.
- При много лека болка, може да се ползва профилактично само денем или през ден.

Лечението дава ефект след около 10 дена. След спадане на болката, стелките може да се носят само денем. Ще подчертаем, че прополиса не мирише лошо и не цапа, а самата подготовка на стелките е лесна.

Защо и как помага прополиса? - Силният ефект на прополиса идва от уникалните му качества и слагайки го на ходилото си, той взаимодейства с всички нервни окончания на стъпалото, които стигат до гръбначния стълб и възпаления дисков нерв. Възпаленият нерв се успокоява след около 10 дена. Когато е сложен на стъпалата ви, ефекта от лечението е по-силен, отколкото ако го наложите като компрес на кръста си.


Лечение с естествени камъни - Има два полускъпоценни камъка, които лекуват и облекчават ставни болки и възпаления, включително възпален нерв поради дискова херния и др. Единият камък е тигрово око - жълтокафяв на цвят и освен за ставни болки и възпаления, влияе добре на гърлото, очите, белите дробове и може да се използва при депресия. Вторият естествен камък е малахит - наситено зелен на цвят, който лекува проблеми с гръбначния стълб, помага при артрит, фрактури, спазми и др. Камъните трябва да се носят от болния човек, колкото се може повече, дори могат да се слагат до леглото по време на сън.

В природата има лек за всички проблеми със здравето ни. Независимо дали вярвате или не, природолечението е факт, билколечението е факт, литотерапията (лечението с камъни) е факт. И ако всичко се използва заедно с най-доброто от съвременната медицина, се получават чудеса. Ако имате на кой да споделите рецептите, непременно го направете и помогнете на някоя изстрадала душа.Прочети всички статии за кристали и минерали