Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!

Премахване на напрежението и добиване на увереност

Прочети всички статии за кристали и минерали    


Премахване на напрежението и добиване на увереност минерали
Всеки човек малко или много е страдал от нервно напрежение и липсва на увереност в себе си. Много често факторите за това са около нас, поради различни медии, новини и човешки истории. Хорските драми рано или късно ни въздействат отрицателно и пораждат напрежение. Отделно проблеми в работата или семейството, вече създават сериозни проблеми с нервите и тогава повечето хора губят увереността си и се отчайват. Има един камък - Мусковит, който служи за освобождаване на напрежението, без значение дали става дума за земно напрежение (против земетресения) или нервно напрежение.
Една гривна, в която се съдържа този камък може да ни успокои, да ни донесе увереност и душевен покой.

Чудесата на Мусковита са познати от древността, а в днешно време се използва в електрониката поради относителното и постоянното си съпротивление. Има приложение и като изолатор в топло и електро-индустрията.

Всички тези свойства обуславят неговата природа на добре въздействащ камък, който просто лекува и помага. Ние от бутик Ален Мак, добавяме от този минерал в доста гривни, като целта е по-добро и приятно въздействие на притежателите на нашите бижута.Прочети всички статии за кристали и минерали