Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!

Правилна настройка за фейсбук страницата на бутик Ален Мак

Прочети всички статии за кристали и минерали    


правилна настройка за фейсбукЗа да виждате и получавате по-бързо новите ни публикации на гривни и бижута чрез фейсбук страницата ни, е необходимо да направите малка промяна в настройката на бутона "Последвано" и после натиснете "Вижте преди всички", както е показано на снимката вляво. Промяната се извършва с едно натискане на мишката на бутона Последвано, който се намира в средата под корицата на страницата.

Защо е важно това?
Когато получавате публикациите ни първи, ще можете да се възползвате от най-новите ни гривни, които често са с промоционални цени и в ограничени количества. Това ще ви даде възможност да избирате първи и да имате възможност да купите най-доброто.

Защо фейсбук страниците нямат тази настройка по подразбиране?
Разбира се, че отговора е заради пари! Когато харесате и последвате дадена фейсбук страница с бутона Харесвам, ставате фен и последовател, но публикациите излизат назад в стената ви и реално не ги виждате, и съответно не можете да се възползвате от промоциите и новите продукти, защото ги виждате прекалено късно. Ако не натиснете бутона "Последвано" и после "Вижте преди всички", eдинствения друг начин е фейсбук страницата да пусне спонсорирана реклама на публикацията и тогава пак не е 100% сигурно, че ще видите известията на стената си.

При проблеми: ако все пак нещо ви затрудни, може да ни напишете коментар във фейсбук. Може също да споделите тази публикация, защото тази настройка важи за всякакви фейсбук страници, като така може да помогнете и на ваши познати да получават навреме известията от любимите си страници.Прочети всички статии за кристали и минерали