Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!

Бутикови бижута за вашата половинка или лично за вас?

Прочети всички статии за кристали и минерали    


Бутикови бижута за вашата половинка или лично за вас? минерали
От всички бижута на тази планета, можем да си направим две категории – скъпи и евтини. Колко скъпи и колко евтини, това е от различно значение за всеки човек. За един 100лв за един пръстен може да са малко, може да са много. Какво да кажем обаче за бутиковите бижута, които са много малко разпространени в България?
Първото нещо, което ви идва на ум е, че са страшно скъпи и можете да си намерите няколко по-евтини неща. Това е напълно вярно, но изпускате някой малки детайли.

Жените обичат разкоша в техните бижута.

Естествено, всяка жена си мечтае да има много бижута, скъпоценни камъни и злато и всичко около тях. Понякога обаче, бижутата могат да бъдат и инвестиция. Доста от вас вероятно са чували (дори може и да са го направили), да си вземеш злато и да го продадеш след известно време на по-висока цена. Това е напълно вярно и няма нищо лошо в тази задача, даже има няколко плюса:
- Количеството злато е достатъчно малко, че да го държите вкъщи и никой да не го пипа.
- Не ви трябват неща за поддръжката му, като специална кутия, редовна смазка (ако е автомобил например) и прочее.
- Не ви се налага да плащате допълнителни суми – такси, регистрации и други подобни.
Някой хора обаче взимат различни бижута за инвестиция. Да си представим, че сте си харесали много добро бижу на известна френска марка, което струва 20 000лв. В България, много малко са хората, които биха оценили това бижу, но в чужбина например, те ще са наясно с неговите качества и дори цена.

Жените да продават бижутата си?

Това дори е съмнително, но понякога се случва. Та това бижу, определено, ще държи своята цена доста дълго време. От вас зависи как го съхранявате и как го пазите, когато го носите. Представете си, че днес сте дали за него 20 000лв, но след 30 години, то може да струва три пъти повече. Това си е перфектната инвестиция, при положение, че само сте му се наслаждавали.
Вярно, не всички бижута стигат толкова висока цена, но поне може да се каже, че няма да излезете на минус, защото е дизайнерско на голяма марка и защото е направено от скъпоценни камъни. Поне камъните няма да им падне цената лесно.Прочети всички статии за кристали и минерали