Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!

Защо наричаме гривните с имена?

Прочети всички статии за кристали и минерали    


Защо наричаме гривните с имена? кристали
Наричането е стара българска практика от дълбока древност. Прави се, за да се концентрира положителна енергия в обекта на именуване, в случая - гривни. Бижутата на бутик Ален Мак са не просто правени с любов, те излъчват доброта и носят положителни емоции. Всяко тяхно име е свързано със съответните естествени камъни и техните характеристики, цветове, влияние, сила. Полускъпоценните камъни и минерали са с особена харизма и енергия. Ползвани са от древността от духовни водачи, жреци и мъдри философи.
Не е случайно, че избират минерали през злато и сребро. Силата на естествените камъни е по-голяма. С помощтта на имената ние засилваме силата им и ги правим още по-лековити и по-въздействащи. Наричането не случайно е стара българска традиция, която съчетава силата на думите и мисълта.

Както знаете, всяка дума има свое значение и различна вибрация (породена от различните звуци). Съчетавайки вибрацията на думите с вибрацията на кристалите и камъните ние получаваме по-запомнящо се украшение, което съчетано със зодията Ви, приляга само на Вас като един вид индивидуален подарък. Аналогично може да се избере за подарък и на ваш близък приятел, роднина, познат или просто човек, който обичате. Нашите гривни се различават от другите в интернет магазините поради тези малки детайли.

Прочети всички статии за кристали и минерали