Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!

Магията на кристалите - благоприятни заклинания

Прочети всички статии за кристали и минерали    


Магията на кристалите - благоприятни заклинания кристали
Магията на кристалите е всеизвестна и всеобхватна. С нейна помощ можем да правим благоприятни заклинания или да я използваме за усилване на нашите думи и мисли. Това не е черна или бяла магия :) Изричането не ви прави магьосник или вещер. Това заклинание може да ви предпази от хората и нещата, хранещи лоши чувства към вас. То трябва използва единствено в ситуации, когато да сте скрит от другите, е благотворно, защото има и такива, при които би било вредно - например при пресичане на улица. Ние от бутик Ален Мак сме събрали няколко благоприятни силни фрази/заклинания, които могат да ви бъдат от голяма полза.

НУЖДАЕТЕ СЕ ОТ:

- Един прозрачен, безцветен кристал - кварц, калцит или флуорит.
- По един червен, син, зелен и жълт камък.
- Купа или буркан с вода (най-добре с тъмна вътрешна страна)

1) Сложете купата с вода на масата. Вземете червения камък (изобразяващ земната стихия огън) и кажете: "КАМЪК НА ОГЪНЯ, ПРЕВЪРНИ В ПЕПЕЛ ВСИЧКАТА ЗЛИНА, КОЯТО МЕ ПРЕСЛЕДВА."

2) Повторете стиха няколко пъти с камъка в близост до слънчевия сплит - вашия собствен огнен енергиен център. Оставете камъка до купата и кажете : "СКРИЙ МЕ ОТ УВРЕЖДАНЕ."

3) Следващата стъпка е да вземете син камък (представляващ елемента вода) и да кажете: "КАМЪК НА ВОДАТА, РАЗТОПИ, РАЗТВОРИ И РАЗПРЪСНИ ВСИЧКО, КОЕТО МЕ ДЕБНЕ."

Повторете строфите няколко пъти, държейки камъка под пъпа си, където се намира важен енергиен център.

4) Сложете камъка от другата страна на купата спрямо огнения камък и произнесете: "СКРИЙ МЕ ОТ УВРЕЖДАНЕ."

5) Сега вземете зелен камък (представящ земната стихия на въздуха) и произнесете: "КАМЪК НА ВЪЗДУХА, РАЗПРЪСНИ КАТО ШУМА ЛОШИТЕ ПОМИСЛИ И НАМЕРЕНИЯ."

6) Повторете тези думи няколко пъти, държейки камъка до сърдечния си център в средата на гръдния кош. Сложете камъка отляво на огнения камък и кажете: "СКРИЙ МЕ ОТ УВРЕЖДАНЕ."

7) Вземете жълт камък (представляващ елемента земя) и произнесете: "КАМЪК НА ЗЕМЯТА, ДРЪЖ МЕ ЗДРАВО СКРИТ, ЗЛОЖЕЛАТЕЛ ДА НЕ МЕ ВИДИ."

8) Повторете фразата няколко пъти, държейки камъка в основата на гръбначния стълб. Поставете камъка край купата срещу зеления камък и кажете: "СКРИЙ МЕ ОТ УВРЕЖДАНЕ."

9) Сега вземете бистър кристал в ръце и произнесете: "КАТО ОГЪНЯ НЕ МОГА ДА БЪДА НОСЕН, КАТО ВЪЗДУХА НЕ МОГА ДА БЪДА ВИСЯН, КАТО ВОДАТА ТЕКА ОКОЛО ПРЕПЯСТСТВИЯТА, КАТО ЗЕМЯТА СЪМ НЕПОКЛАТИМ."

10) Погледнете към безцветния камък и многократно повторете думите: "ПРОЗРАЧЕН КАТО КРИСТАЛ", представяики си как цялото същество е придобило прозрачност като тези на камъка. Когато в главата ви се оформи ясно изображение, внимателно сложете камъка в купата. Взирайте се, докато ръбовете му станат неясни, като от време на време повтаряйте думите "ПРОЗРАЧЕН КАТО КРИСТАЛ".

Като край на заклинанието благодарете на всеки един от елементите и развалете подребрата.Прочети всички статии за кристали и минерали