Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!

Ползата от гривна от камък - минерал и/или кристал

Прочети всички статии за кристали и минерали    


Ползата от гривна от камък - минерал и/или кристал минерали
Каква е ползата да носим гривна от естестествен камък - минерал и/или кристал? Дали е само заради красотата на естествените камъни?
Дали е заради онова особено чувство на гривните с естествени минерали, което усещаме когато сложим гривната на ръката си?
Или е заради прекрасната подредба и избор на камъни в гривната, създаващи невидим ореол около ръката ни?

Толкова много въпроси и само един очевиден отговор - камъните са въздействащи, защото са част на природата и са свързани с нас. Всеки има свой камък и го усеща. Чувството е подобно като намериш загубена вещ, която сте търсили дълго време. Правени са експерименти и изследвания на камъни и е доказано, че те не са просто твърди елементи, а имат трептене, вибрация - живи са.

От както свят светува скъпоценните камъни са били разменна монета, използвани за украшения и критерий за богатство и място в обществото. Златото винаги е бил самоцел за богатство, диамантите за украшения и пръстени. Тези украшения, накити, колиета, пръстени, гривни са просто свързани с ползвателя си. И избора е винаги индивидуален. Всеки избира сам своя камък, не само според зодията си, характера, държавата, а просто по усет, вътрешния глас и избор. Все едно камъните сами идват при нас, като зов.

И възниква основният въпрос: защо камъните ни въздействат и имат лечебна цел върху човека, органите, настроението ?
Човек има собствена честота на трептене, вибрация, което е резултат от нашата енергия - Аура, подобно на камъните. И когато определен вид камък е благоприятен за нас, той просто лекува, оздравява, дава ни енергия.

В наши дни основната причина за болести е стреса, а не мръсотията и заразите, както в средновековието. Стреса разболява, изморява, изнервя. Нашето ежедневие ни поставя постоянно в състояние на стрес. Ние постоянно бързаме за работа, за училище, за различни мероприятия и не обръщаме внимание на здравето си, пренебрегваме всички предупредителни сигнали на тялото. Именно тук се намесват гривните от естествени камъни. Те могат да ни предпазят и спомогнат за здравето ни. Да преодолеем стреса и натоварването. Просто да се чувстваме добре, здрави и бодри.
А така настроението ни е винаги добро и сме весели и жизнерадостни. Не е ли това по-добър живот ?
Прочети всички статии за кристали и минерали