Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!

Ново предпразнично зареждане на естествени камъни

Прочети всички статии за кристали и минерали    


Ново предпразнично зареждане на естествени камъни минерали
Предпразничното настроение вече започва да се усеща и същевременно започваме да мислим и за подаръци. Всеки иска да зарадва любимите си и близки хора. Пък нали и затова са празниците: да се почерпим, да се зарадваме един другиму, да се повеселим и да си починем (ако остане време).

В бутик Ален Мак направихме няколко зареждания на естествени камъни, за да запълним част от изчерпаните гривни в колекциите ни. Обикновено по празниците има повече поръчки и се надяваме избора и количествата от гривни да задоволят нарастващото търсене. За не изпуснете любимата си гривна и да се окаже изчерпана, не чакайте последния момент, а поръчайте колкото се може по-рано. Има случаи, в които определени бижута имат някой по-рядък камък и наличностите се изчерпват много бързо. Освен това по празниците има и много повече поръчки и красивите гривни се харчат като топъл хляб.

Ако някоя гривна ви хареса много, но все пак е изчерпана, може да запазите търпение и да ни пишете, защото всяка седмица следим за по-редките камъни и елементи. Някои разновидности на кварц са много трудно откриваеми напоследък, като например матиран опушен кварц, зелен жадеит, някои фасетирани камъни или пък екзотични цветови разновидности като жадеит меланж (цвят подобен на мляко с какао).
Когато ни изпратите е-мейл или съобщение във фейсбук страница ни "Гривни и бижута от бутик Ален Мак", ще ви известим веднага щом гривната бъде отново в наличност и така със сигурност ще бъдете първия клиент, който ще я поръча и получи.Прочети всички статии за кристали и минерали