Бутик "Ален Мак" - изработва гривни от естествени камъни и минерали. Поръчайте Вашето бижу сега!
Ин и Ян - гривна, съчетала двете противоположни, но дълбоко свързани сили във Вселената - Ин (женското начало) и Ян (мъжкото начало). Взаимовръзката между тях създава същността на живота около нас. Едната сила не може да съществува без другата - така както денят ще изгуби смисъла си без нощ, звуците - без тишина и топлината - без студ.

Гривна  Ин и Ян

  • 22.99 лв

  • номер:  160812-155

 << Купете с безплатна доставка  до офис на Еконт >> 


описание: Гривна от Кварц млечен 6мм (15 броя) + Оникс матиран черен 6мм (15 броя) + елементи (3 броя) , вътрешна обиколка: 16.2 см , общо тегло: 12 гр

Помага за костите, за мъдрост, при депресия, за зъбите, за засилване на имунната система, при проблеми с очите, за костния мозък, при депресия, за костите, при умора, за уравновесяване, при стрес, за стомаха, при болки в сърцето

Уточнение: възможно е да има леко разминаване в цветовете и техните нюанси между снимките и продукта.

Подобни продукти с Кварц или Оникс

Гривна с Авантюрин - Очакване

Очакване

Изчерпана наличност!

Гривна с Авантюрин - Полет към звездите

Полет към звездите

Изчерпана наличност!

Гривна с Опушен Кварц - Чиста светлина

Чиста светлина

Изчерпана наличност!

Гривна с Розов Кварц - Розита

Розита

22.99 лв


Това бижу от естествени камъни е подходящо за изброените зодии: гривна за зодия Телец гривна за зодия Скорпион гривна за зодия Риби гривна за зодия Лъв гривна за зодия Козирог гривна за зодия Рак  и всеки, който го хареса!

Гривна от естествени камъни  "Ин и Ян" е благоприятна и помага: при депресия, за уравновесяване, при умора, при болки в сърцето, за зъбите, за мъдрост, за стомаха, за костния мозък, за костите, при депресия, при проблеми с очите, за засилване на имунната система, при стрес, за костите.